w  w  w  .  d  e  r  m  a  l  i  g  h  t  .  h  u     -     B  ő  r  g  y  ó  g  y  á  s  z  a  t  i     é  s     k  o  z  m  a  t  o  l  ó  g  i  a  i     l  é  z  e  r  k  l  i  n  i  k  a

Lézeres tetoválás eltávolítás

Napjainkban a grafikai tetoválás művészi szintre emelkedett és a kozmetikai tetoválás is nagyon népszerű a hölgyek körében.


Sokan azonban az életkor előrehaladtával szívesen megválnának egy-egy fiatalon, meggondolatlanul készíttetett ábrától, vagy egy tetovált névtől, esetleg egy elrontott, vagy megunt kozmetikai tetoválástól.

Mihez kezdjünk, ha meg akarunk szabadulni egy kellemetlen,
vagy rosszul sikerült tetoválástól?

Klinikánkon a legkorszerűbb technológiát alkalmazva végzünk a lézeres tetoválás eltávolítást. Ma bármilyen színű tetoválás hegmentes eltávolítására képesek vagyunk.

Egy kis tudomány:

A tetoválás során a bőr alá juttatott festékszemcsék - mint minden idegen anyag - eltávolítása a szervezetből az úgynevezett falósejtek feladata. Mikroszkóp alatt vizsgálva azonban azt látjuk, hogy a festékszemcse jóval nagyobb, mint a falósejt, így azt nem tudja bekebelezni és eltávolítani a szervezetből. Tehát a tetoválás, ha az idő múlásával valamit halványodik is, de életünk végéig megmarad.

A lézersugár azonban elnyelődik a festékszemcsében és apró darabokat "robbant" le belőle, melyet a falósejtek már el tudnak távolítani. A lézersugár először a felszínesebb festékrétegen tudja kifejteni hatását, utána három hét várakozási idő kell, hogy ez a réteg eltűnjön. Ezután lehet a következő kezeléssel mélyebbre hatolni, mely után ismét három hét kihagyás szükséges, hogy ez a réteg is felszívódjon. Addig kell ismételni a beavatkozásokat, míg a festék teljesen el nem tűnik- átlag 5 - 8 kezelés után.

Húzza az egeret a képre!
Tetoválás eltávolítás

Bizonyos számú kezeléssel tehát, az egész szemcse apró darabokra bontható, így a szervezet természetes mechanizmusai eltüntetik a festéket, azaz a tetoválást, anélkül, hogy a bőr finomabb szerkezetét bármi károsítaná. A tetoválás nyomtalanul eltűnik. A módszer a tetoválás részleges eltüntetésére is alkalmas. Tehát a rontott részek javíthatóvá válnak.
Szakszerűen csak a Q-kapcsolt lézer alkalmas a tetoválás eltávolítására.

Fontos tudnivalók a lézeres tetoválás eltávolító kezelésről:

A kezelések száma függ a festék minőségétől, a bőr alá juttatott mennyiségétől és a bevitel mélységétől.

Bármely testrészről, minden színű tetoválás eltüntethető, nyomtalanul, hegmentesen. A beavatkozás kicsit fájdalmas, de nem annyira, mint maga a tetoválás készítésekor. Nem számít a napozás, szoláriumozás, akár nyáron is végezhető a tetoválás- eltávolító kezelés.

Utókezelést nem igényel, teljesen ártalmatlan a beavatkozás. Bőrgyógyász szakorvos végzi a kezelést.


Az oldalt készítette és felügyeli: complexpert.hu - Személyre szabott webes megoldások